Particulier

Nieuwbouw badkamer

Nieuwbouw badkamer en keuken in Lokeren

In Lokeren hebben we de badkamer en keuken omgetoverd tot een trendy geheel waar functionaliteit en stijl op de eerste plaats staan. Wij nemen je mee in dit nieuwbouwverhaal en onthullen welke elementen we hebben voorzien.

Wanneer je bij Vepa langskomt, luisteren wij graag naar jouw wensen en behoeften voor jouw perfecte badkamer en/of keuken. We vinden het uiterst belangrijk dat jij niet voor verrassingen komt te staan en jou helemaal kan voorstellen van hoe die badkamer en/of keuken er nu zal uitzien. Daarom maken wij op basis van jouw input en onze expertise duidelijke 3D-tekeningen gemaakt. Op die manier is het voor jou makkelijk om alle aanpassingen te doen aan de stijl, kleur of inrichting.

BADKAMER

Onze klant in Lokeren wou een moderne en speelse badkamer. Door enkele kleuraccenten toe te voegen kwamen we tot volgend resultaat:  

nieuwbouw douche

Een inloopdouche met een composiet douchebak van 140 x 90 cm in een passende kleur bij de badkamer. Deze bevat een thermostatische opbouwkraan met regendouche in trendkleur goud met helder doucheglas van 140 cm. 

nieuwbouw badkamer

Een vrijstaand acryl ligbad in het wit met een muurmengkraan in trendkleur goud naast het raam. Het bad past samen met de verwarming. Daarvoor is gekozen voor een handige handdoekradiator met ronde buisjes in witte lakkleur.

nieuwbouw badkamermeubel

Om voldoende opbergruimte te hebben is er gekozen voor een onderkast met vier laden in houtafwerking. Op het badkamermeubel staan 2 ronde opbouwkommen met een diameter van 40 cm. Hier hebben we opbouwkranen geplaatst in dezelfde trendkleur als de douche en het bad. Dit creëert een mooi geheel. Boven dit meubel kozen we voor een grote ronde spiegel met een diameter van 100 cm gemonteerd op de muur. Deze heeft dimbaar licht en een goud gekleurd profiel waardoor dit het geheel helemaal afmaakt.  

hangtoilet

Door de slimme indeling van de badkamer is er een ideale toiletruimte met voldoende privacy. Er werd gekozen voor een mooi basis hangtoilet met een open spoelrand met een duwplaat in dezelfde trendkleur als de kranen en afgewerkte elementen in de badkamer.

Om het totaalplaatje van deze badkamer te realiseren werd gekozen om het accentkleur overal te laten terugkomen. Dit werd gedaan in de kranen, duwplaat, spiegelprofiel en glasprofiel in de douche. 

KEUKEN

nieuwbouw keuken

Voor de keuken werd gekozen voor een harmonieus ontwerp dat aansluit bij de stijl van de badkamer. Dezelfde groene tegels die in de badkamer zijn gebruikt, komen ook terug in de keuken. Hierdoor ontstaat er een samenhangend geheel doorheen de woning. 

Deze keuken biedt voldoende opbergruimte. Ook is ze voorzien van alle nodige apparaten om een zo functioneel mogelijke keuken te realiseren. Deze bevat ook een keukeneiland die zorgt voor extra werkruimte en ook een eettafel

Jouw perfecte badkamer en keuken? Da’s geen sprookje bij Vepa.

Onze experts bij Vepa luisteren naar jouw wensen en noden en geven jou het nodige advies.  Kom langs in één van onze showrooms in Wetteren, Merelbeke of Zelzate of maak een afspraak online.