Particulier

Badkamerkranen

We maken kiezen makkelijk

De kranen van Vepa hebben een lange levensduur. Ze zijn altijd te herstellen indien nodig omdat wij enkel met Europese fabrikanten werken die ook na 5 of 10 jaar de nodige service kunnen bieden. We hebben enkel merken die elkaar perfect aanvullen qua model, kleurkeuze en met het hoogste bedieningscomfort. Bij ons vind je alle types kranen voor je woning.

Modellen en afmetingen

Een badkamer wordt voorzien van een wastafelkraan, douchekraan en/of badkraan.
Deze kunnen alle drie voorzien worden in verschillende modellen, kleuren en afmetingen zodat de kranen bij elkaar en bij jouw badkamer passen.

Wastafelkraan

Douchekraan

badkraan

Badkraan

Kiezen voor opbouw of
inbouw kraanwerk

Kies je voor opbouw of inbouw kraanwerk, beide modellen hebben voor-en nadelen:

Bij inbouwkranen wordt het binnenwerk van je kraan in de badkamermuur verwerkt. De leidingen worden daarbij in de muur weggewerkt waardoor dit er strakker uitziet. Een inbouwkraan neemt hierdoor minder ruimte in en je hebt bovendien minder poetswerk.

Het nadeel van inbouwkranen is dat ze iets duurder zijn in aankoop. Maar ze zijn vast en zeker even makkelijk te herstellen als opbouwkraanwerk. We leggen je in onze showroom graag uit waarom.

opbouwkraan

Bij opbouwkranen wordt je kraan letterlijk op het badkamermeubel bevestigd. Hier komt geen kap- of breekwerk aan te pas bij renovatie. Opbouwkranen zijn bovendien goedkoper.

Materialen en kleuren

Waar vroeger chroom de standaard afwerking was, zijn de mogelijkheden vandaag veel uitgebreider. Je hebt naast zwart kraanwerk ook diverse andere kleuren. Dit heeft een impact op het onderhoud. Wil je echt uitblinken dan kies je voor de diverse metaalkleuren: goudtinten, inox, koper of brushed black. Kom sowieso langs in een van onze showrooms zodat we je de voor- en nadelen kunnen uitleggen.

Vraag raad aan onze
Vepa-expert Maarten

Ontdek met eigen ogen onze kwalitatief afgewerkte badkamers
en kom langs in een van onze showrooms.