Particulier

40 jaar expert

We maken kiezen makkelijk

Bij Vepa kan je terecht voor een volledig badkamerontwerp. Als badkamerspecialist maken we al meer dan 40 jaar het verschil door onze persoonlijke en complete aanpak. We nemen – met een tas koffie erbij – de nodige tijd om te luisteren naar jouw wensen en behoeften, we helpen je in jouw keuzes en zorgen ervoor dat we alle badkamerelementen mooi op elkaar afstemmen.

Jouw droombadkamer

All-in badkamerrealisaties voor ieders budget

Vepa realiseert badkamerrenovaties van klein tot groot. We halen het maximum uit elke oppervlakte en uit ieders budget. Bekijk onze badkamerrealisaties en ontdek wat Vepa met een budget van €12.000, €15.000, €20.000 en €25.000 kon verwezenlijken.

Moodboards

Laat je inspireren door onze moodboards, samengesteld met oog voor detail.
Een Vepa-expert staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen en samenstellen van de juiste materialen, kleuren en modellen.

Creëer jouw unieke badkamer met Vepa.

Levenslange ondersteuning

Je kan je leven lang op Vepa rekenen. We zorgen voor levenslange ondersteuning, van een lekkende kraan tot een defect toilet. Beloofd.

Wil je graag inspiratie opdoen voor je badkamerrenovatie en/of had je graag advies van een van onze experten? Bezoek dan zeker een van onze showrooms!”

renovatie van een badkamer vepa

Onze klanten getuigen

Vraag raad aan onze
Vepa-expert Ronny

Ontdek met eigen ogen onze kwalitatief afgewerkte badkamers
en kom langs in een van onze showrooms.