Particulier

Badkamermeubel

We maken kiezen makkelijk

Een badkamermeubel bepaalt de look & feel van je badkamer. Het is een belangrijke eyecatcher die naast stijlvol ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk moet zijn. Bij Vepa vind je een ruim assortiment kwalitatieve badkamermeubels van Belgische makelij in verschillende modellen, materialen en afmetingen.

Hoeveel ruimte heb ik beschikbaar? Hoeveel gezinsleden moeten tegelijk de badkamer kunnen gebruiken? Hoeveel opbergruimte heb ik nodig? zijn belangrijke vragen bij de keuze van een badkamermeubel.

Modellen en afmetingen

Een badkamermeubel kan bestaan uit een wastafelkast, spiegelkast en kolomkast. Deze kunnen alle drie voorzien worden in verschillende modellen, afwerkingen en afmetingen zodat het volledige badkamermeubel perfect in jouw badkamer past.

Onderkast

Spiegelkast

Kolomkast

Kolomkast

Bij Vepa zijn we ons bewust dat elke badkamer anders is. Daarom bieden wij badkamerkasten aan in verschillende modellen en maten. We zoeken samen met jou naar de meest geschikte kast(combinatie) en stellen je badkamermeubel naar wens samen. We houden hierbij rekening met jouw smaak en proberen er tegelijk voor te zorgen dat de indeling gebruiksvriendelijk is en dat je voldoende opbergruimte hebt.

Wastafels

Wil je graag onderhoudsgemak, dan kies je voor een tablet met ingebouwde wastafels. Meest gebruikt is een wastafel in witte kunstmarmer, solid surface of keramiek. Heb je liever wat meer kleur dan is er ook natuursteen, glas of composiet. Gedurfder is dan een combinatie met opbouwwastafels: deze zijn er in diverse vormen alsook kleuren en materialen. Meest gekozen is hier keramiek en natuursteen.

Spiegels en verlichting

Het mooiste is een vlakke spiegel en dit toont sowieso het ruimst in de badkamer. De laatste trend zijn ronde, ovale en zelfs rechthoekige spiegels met of zonder ingebouwde verlichting. Puur praktisch is een spiegelkast nog steeds de beste keuze.

Materialen en kleuren

Kom naar onze showroom en dan maken we samen met jou een moodboard. We hebben stalen liggen van al onze meubelkleuren en houttinten. Deze kunnen we dan afstemmen met het materiaal en de kleur van de wastafel. En dat in combinatie met de tegels en/of muurafwerking. Kies voor contrast of eerder voor een zachte overgang van kleuren.

Vraag raad aan onze
Vepa-expert Rik

Ontdek met eigen ogen onze kwalitatief afgewerkte badkamers
en kom langs in een van onze showrooms.