Particulier

Vepa Sanitair, jouw partner in complete badkamer en keuken oplossingen

We maken kiezen makkelijk

Onze missie

Vepa is lokaal actief in sanitair, verwarming, koeling, ventilatie en milieuvriendelijke oplossingen. Wij leggen de nadruk op het deskundig begeleiden van al onze klanten gedurende het hele proces, van aankoop tot installatie en naverkoop.

Bij Vepa streven we niet alleen naar het leveren van producten en diensten van hoge kwaliteit, maar ook om betrouwbare relaties op te bouwen met onze klanten (particulier en professioneel). Daarom zijn wij de partner die altijd beschikbaar is om te adviseren, ondersteunen en onderhouden.

Onze toegevoegde waarde

Bij Vepa onderscheiden we ons door uitgebreid dienstenpakket, dat standaard is inbegrepen om onze klanten te bedienen. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, en daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun wensen en verwachtingen.

Of je nu een particuliere of professionele klant bent die op zoek is naar de perfecte badkamer en/of keuken, Vepa biedt de ideale ondersteuning. Wij kiezen niet alleen om onze hoogwaardige producten te leveren, maar ook om ze met de hoogst mogelijke kwaliteit te installeren en onderhouden.

Jouw garantie voor kwaliteit

Vepa streeft naar een topkwaliteit en eerlijke condities. Onze jarenlange kennis en ervaring vormt de basis van de selectie van de beste oplossingen, producten en installateurs om jou te bedienen.

Onze dienstverlening gaat verder dan de aankoop en installatiefase. Ook na de garantieperiode kun je rekenen op onze ondersteuning. Wij staan altijd klaar om je snel en efficiënt te helpen. Want jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Vepa Merelbeke blijft open tijdens het bouwverlof.

Onze toonzalen in Zelzate en Wetteren zijn gesloten vanaf 20/07 tot en met 04/08. Merelbeke blijft wel open van maandag tot enmet vrijdag van 9u – 18u! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak online.