Particulier

Veelgestelde vragen

We maken kiezen makkelijk

Badkamers

De kostprijs van een badkamer op maat hangt volledig af van de grootte van de badkamer, de gebruikte materialen, de extra elementen zoals ventilatie, warmtepompen, etc. Deze prijzen kunnen lopen tussen 10.000 tot 20.000 euro. Bekijk onze all-in badkamers en zie wat we allemaal realiseren voor één prijs.

Deze periode hangt af van hoe groot de badkamer is, maar de meeste badkamers hebben een doorlooptijd van 10 werkdagen. Je kan steeds voor meer informatie terecht bij een van onze Vepa-experten in de showroom.

Een plan met afmetingen helpt ons al een heel eind op weg om samen met je de beste indeling te bepalen. Een voorbeeld is dat een toilet geen prominente plaats in de badkamer mag krijgen, je best vanuit de deuropening in de badkamer spiegel kan kijken. Een helder doucheglas ipv een muur kan ook de ruimte vergroten of de tegel accenten extra tot zijn recht laten komen.

Jouw wensen en stijl kunnen realiseren binnen het vooropgestelde budget is onze doelstelling. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, goed advies over een ruimtelijke en efficiënte indeling volgens jouw gekozen stijl/ Pinterest moodboard is belangrijk.

Bekijk zeker onze tips & trends pagina voor extra inspiratie.

Facturatie

Bij vragen over facturen kan je terecht bij boekhouding@vepasanitair.be of je kan langskomen in een van onze showrooms. Een van onze Vepa-experten helpt je dan graag verder.

Bij vragen over producten en levertermijnen kan je terecht bij info@vepasanitair.be of je kan langskomen in een van onze showrooms. Een van onze Vepa-experten helpt je dan graag verder.

Producten

Gaat jouw vraag over nazorg, garantie en of het goed onderhouden van jouw aangekochte goederen dan kan je onze service dienst contacteren service@vepasanitair.be. Onze service medewerker helpt je dan graag verder.

Wij beschikken over een eigen leveringsdienst, waar wij na afspraak met jou op het afgesproken tijdstip bij je thuis leveren.

Bij vragen omtrent het aanvragen van jouw levering kan je terecht bij leveringen@vepasanitair.be of via telefoon 09/345.56.25.

Als een product niet voorradig is, word je hier altijd zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht, met een nieuwe leveringsdatum. Echter, reeds bij offerte aanvraag geven wij de te verwachten levertermijn aan zodat je jouw project juist kan inplannen.

Bij vragen kan je terecht bij de verkoper of je kan langskomen in een van onze showrooms. Een van onze Vepa-experten helpt je dan graag verder.

Technieken

Gezien de korte periodes dat een badkamer echt op comfort temperatuur moet zijn is een elektrische verwarming het meeste aangewezen. Dit kan een elektrische handdoekradiator zijn maar evenzeer een infraroodpaneel of vloerverwarming. Het voordeel van elektrisch is de korte opwarmtijd en de geringe installatie kost, tevens ideaal voor tussenseizoen. Heb je een bestaande radiator op hoge temperatuur dan kan die gerust hergebruikt worden.

Verken onze “je woning verwarmen” pagina voor meer informatie rond welke systemen wij aanbieden en welke het beste bij jou past.

Heb je nood aan meer advies? Kom dan zeker langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag verder.

Een warmtepomp is enkel mogelijk mits de keuze voor een lage temperatuur afgiftesysteem (vloerverwarming of ventilo convectoren) dit wordt dikwijls niet in rekening gebracht. Wil je ook kunnen koelen zonder een al te grote verbruikskost dan is geothermie aangewezen. Als instapmodel voorzien wij lucht/water. Dus afhankelijk van jouw budget en beoogde rendement, plaats in de tuin of op het dak, bekijken we samen de meest geschikte oplossing voor jou.

Ontdek de pagina” Verwarmen en koelen met warmtepomp” voor meer informatie.

Wil je meer raad van een expert? Kom dan langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag verder.

Belangrijk is dat je over roosters in de ramen beschikt, indien dit het geval is, kan je voor enkel extractie van de vervuilde lucht kiezen. Dan wordt de verse lucht via roosters binnen gebracht. Heb je geen roosters of is een toevoer van verse lucht niet natuurlijk mogelijk, dan kies je best voor een systeem D met toevoer en afvoer via een ventilator met warmteterugwinning (warmtewisselaar).

Ontdek onze verschillende ventilatiesystemen voor meer informatie.

Wil je raad van een expert? Kom dan zeker langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag verder.

Bij een nieuwbouw en ingrijpende renovatie is het verplicht om regenwater te recupereren. Alle toiletten, de wasmachine en een buitenkraan zijn verplicht te voorzien. Ook de grootte van jouw regenput is belangrijk, wij raden minimaal 7500l aan en indien mogelijk liever 10.000l. Door dit te doen kan je besparen op je waterverbruik.

Wil je raad van een expert? Kom dan zeker langs in een van onze showrooms. Wij helpen je graag verder.

Heb je een andere vraag voor ons? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.