Particulier

Kwaliteitskeukens voor elk budget

We maken kiezen makkelijk

Bij Vepa kan je naast badkamers en technieken ook terecht voor een volledig op maat gemaakt keukenontwerp. Als badkamerspecialist willen we het verschil maken door onze persoonlijke en complete aanpak. Samen met ons team luisteren we naar jouw wensen en behoeften. Zo kunnen wij jou helpen de juiste keuzes te maken voor de perfecte keuken die past in het geheel.

Wij garanderen een optimaal wooncomfort in onze keukens door de combinatie van functioneel ontwerp met de juiste technieken. In samenspraak met jou maken wij een 3D ontwerp op. Zo kunnen we de perfecte keuken creëren die volledig bij jou en je woning past.

kwaliteitskeukens
keuken detail

Het totaalpakket van je woning

Op vraag van onze klanten zijn we naast badkamers en technieken ook gestart met het ontwerpen van keukens. Zo kunnen wij een totaalpakket bieden van keuken en badkamer waar je tot rust kan komen. Hierdoor zal de badkamer en keuken helemaal passen in de stijl die je wenst en die van je woning. Op deze manier kunnen wij jou ook de beste match geven binnen jouw budget.
traditionele keuken

All-in keuken voor ieders budget

Bij Vepa zorgen we voor alles van A tot Z. We halen het maximale uit elke oppervlakte en ieders budget. Zo voorzien we alles van 3D concept, betegeling, inrichting en verlichting tot zelfs schilderwerken. Dit alles voor een correcte en vaste prijs het hele jaar door. Onze keukens worden gemaakt op maat van jouw wensen tot het 100% perfect is. Voor we van start gaan met het werkelijk bouwen van de keuken voorzien we 3D tekeningen zodat je alles in detail kan bekijken en zelf kan ervaren hoe het er uiteindelijk zal uitzien. Op basis van deze tekeningen kunnen wij starten met het maken van jouw droomkeuken.

Levenslange ondersteuning

Je kan levenslang op Vepa rekenen. We zorgen voor ondersteuning van een lekkende kraan tot defecte scharnieren. Beloofd.

Wil je graag inspiratie opdoen voor je keukenrenovatie en/of had je graag advies van een van onze experten? Bezoek dan zeker een van onze showrooms.

keukens vepa

Onze klanten getuigen

Vraag raad aan onze
Vepa-expert Evi

Ontdek met eigen ogen onze kwalitatief afgewerkte keukens en stel jouw vragen aan onze Vepa-expert. Kom langs in onze showroom in Wetteren waar je onze keukens kan bezichtigen.

Vepa Merelbeke blijft open tijdens het bouwverlof.

Onze toonzalen in Zelzate en Wetteren zijn gesloten vanaf 20/07 tot en met 04/08. Merelbeke blijft wel open van maandag tot enmet vrijdag van 9u – 18u! Kom langs in onze toonzaal of maak een afspraak online.