Particulier

Badkamerrenovatie in Blankenberge

In Blankenberge hebben we een badkamer omgetoverd tot een oase waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen. Ontdek hier hoe we dit gedaan hebben.

We hebben met oog voor detail en kwaliteit de badkamer volledig gerenoveerd met hoogwaardige producten:

badkamerrenovatie blankenberge

Een nieuw badkamermeubel dat met zijn warme houten uitstraling een mooie elegantie aan de ruimte toevoegt. Dit meubel komt dan ook mooi naar voren met de zachte beige tegels als achtergrond. De klant koos voor zwevende meubels en toilet die ervoor zorgen dat de badkamer nog ruimer lijkt. Pluspunt: het maakt het kuiswerk nog zo eenvoudig.

badkamerrenovatie

Een inloopdouche met douchegoot die zorgt voor een modern design in de badkamer, maar ook het praktisch gebruik van de douche. Een half vrijstaand ligbad dat zorgt voor de uitnodigende plek om te genieten van momenten van rust. 

 
renovatie van een badkamer

Een verfijnde radiator die niet alleen functioneel maar ook esthetisch de badkamer afmaakt. We hebben deze ruimte ook voorzien van LED-strips. Zo is er altijd voldoende licht aanwezig waar nodig.

 

Het toevoegen van zwart kraanwerk, stopcontacten en afwerking gaf de ultieme finesse aan deze ruimte. Om het kraanwerk duurzaam kalkvrij te houden, hebben we ook een waterontharder geïnstalleerd. Wat zeker een musthave is in elke badkamer!

Om het totaalpakket van deze badkamer te geven, werd de badkamer ook voorzien van nieuwe tegels zodat de nieuwe badkamer volledig tot zijn recht komt.  De klant koos voor vloertegels van 60 x 60 en wandtegels van 100 x 33, inclusief een betegelde nis in de douche. De uniforme uitstraling van de tegels creëert een mooi geheel, dat voortvloeit van muur naar vloer. 

Oplevering na slechts twee weken

Na slechts twee weken toegewijde inzet, vakmanschap en oog voor detail, werd deze gerenoveerde badkamer opgeleverd. Bij Vepa Sanitair staan we klaar om jouw woning te voorzien van een complete badkamer of om je huidige badkamer te transformeren. Heb je advies nodig voor jouw badkamer? Kom langs in een van onze showrooms en raadpleeg een Vepa-expert! We staan klaar om je verder te helpen en jouw visie tot leven te brengen.