Particulier

Waterbehandeling

We maken kiezen makkelijk

Bij waterbehandeling gaan we het water in jouw leidingen behandelen om het geschikt te maken voor specifieke toepassingen. Zo gaan we het leidingwater filteren en verzachten zodat het de kwaliteit en levensduur van jouw toestellen en kranen verbetert. Met de juiste waterbehandeling kan je dus jouw kranen, douchekoppen en elektrische toestellen in perfecte staat houden.

Voor er wordt bepaald welke waterbehandeling het beste bij jou past, gaan we kijken naar wat jouw behoeftes zijn en hoe de waterkwaliteit in jouw regio is. Op deze manier kunnen we jou het beste advies geven rond het type systeem, de installatie en het onderhoud.

Waterontharding

Hard water is water dat een te hoog gehalte aan calcium en magnesium heeft. Hierdoor ontstaat er veel kalkaanslag in leidingen, wat op lange termijn voor problemen kan zorgen. Door een waterontharder/ -verzachter/ -ontkalker te laten installeren kan je dit voorkomen. Je zal de levensduur van producten verbeteren en de behoefte aan regelmatig onderhoud verminderen.

Leidingwater filter

Een waterfiltratiesysteem kan je helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en ongewenste smaken en geuren uit kraanwater halen. Hierdoor wordt het perfecte water gecreƫerd om in jouw woning te gebruiken om te koken, drinken, wassen, etc.

Bij Vepa Sanitair kiezen we voor het totaalpakket van jouw woning. Zo willen wij dat jouw huis perfect in orde is met hoogwaardige producten zodat je een optimaal wooncomfort kan ervaren. Dit kunnen wij garanderen door de verschillende technieken die we kunnen voorzien in jouw woning.

Wil je meer weten?

Lees meer in onze blogs of kom lang in een van onze showrooms.
Vraag raad aan een Vepa-expert die je graag verder helpt.