Particulier

mobiele badkamer

Renoveer zonder zorgen met de mobiele badkamer van Vepa

We maken kiezen makkelijk

Wil jij jouw badkamer volledig renoveren? Maar wil je tijdens de renovaties niet gaan aanbellen bij familie, vrienden of de sporthal om te kunnen douchen? Dan is deze mobiele badkamer de perfecte oplossing. Het is een badkamer die je kan huren, zodat je jou toch op jouw gemak kan klaarmaken. Benieuwd wat deze mobiele badkamer inhoudt? Lees hieronder verder. 

Jouw badkamer renoveren met Vepa

badkamer renoveren

Bij Vepa Sanitair staan we klaar om jouw huidige badkamer om te toveren tot een oase van rust. Dit kan voor velen heel wat stress met zich meebrengen. Denk maar aan het kiezen van kleuren en materialen of bepalen welk soort verwarming je uiteindelijk nodig hebt. Weet dat wij bij Vepa voldoende kennis en expertise in huis hebben om jou hierbij te begeleiden en vooral te ontzorgen.

Een badkamer op maat laten plaatsen duurt gemiddeld 10 werkdagen, afhankelijk van de grootte van de badkamer. In deze periode heb je geen badkamer in jouw woning ter beschikking. Dus hoe moet je je dan douchen? Bij Vepa hebben wij de perfecte oplossing, namelijk onze mobiele badkamer.

 

De mobiele badkamer

mobiele badkamer indeling

Onze mobiele badkamer is een tijdelijke badkamer die je kan huren om op je oprit of in je tuin te plaatsen. Het is dus de ideale oplossing om een perfect werkende badkamer te hebben terwijl wij bezig zijn met het realiseren van jouw droombadkamer. 

 
mobiele badkamer interieur

Het is een badkamer die voorzien is van een douche, toilet, wastafel, verwarming, warm water en elektriciteit. Op deze manier kan je je ongestoord klaarmaken zonder dat je bij iemand anders moet aanbellen en behoudt jouw privacy en comfort in afwachting van jouw droombadkamer.  

Enkele technische zaken

mobiele badkamer

De badkamer heeft een compact formaat met de afmetingen:

  • Externe lengte: 2.4m
  • Externe breedte: 1.82m
  • Totale hoogte: 2.8m 

Wanneer wij deze mobiele badkamer leveren, zorgen wij dat alles tot in de puntjes in orde is. Zo zorgen wij voor de aansluiting en zetten deze mobiele badkamer volledig waterpas. Op die manier heb jij een goede tussenoplossing en je hoeft zelf helemaal niets meer te doen.

 

Wil jij met een gerust hart jouw badkamer renoveren en gebruikmaken van onze mobiele badkamer? Laat het ons zeker weten tijdens de bespreking van jouw droombadkamer. Zo kunnen wij rekening houden dat deze mobiele badkamer klaar staat op jouw oprit wanneer wij beginnen aan de renovatie. 

Share dit blogbericht