Particulier

All-in badkamer van €20.500

Het vernieuwen van een badkamer is een grote stap en daarom hebben wij dé ideale oplossing, nl. all-in badkamers. Zo kan je jouw droombadkamer realiseren voor één bepaalde prijs, zonder extra kosten. Ontdek wat wij gerealiseerd hebben voor een badkamer met een budget van €20.500.

All
Eengreepsmengkraan met douche garnituur

Wat zit inbegrepen in de all-in badkamer van €20.500?

1. Vernieuwen van water- en afvoerleidingen

Wij zorgen voor de installatie van nieuwe leidingen voor jouw bad, douche en wastafel, voor een optimale werking en comfort. 

2. Aanpassen van elektriciteitsleidingen 

Onze deskundige elektriciens zorgen dat jouw badkamer veilig van licht en stroom wordt voorzien. 

3. Chappen en muren bezetten met cement

Voor de ideale ondergrond voor de tegels zorgen we voor het chappen van de vloer en het bezetten van de muren met cement. Zo is er een gladde onderlaag die waterpas is om de tegels te leggen. 

4. Tegelen en vloeren

Deze badkamer hebben we 15 m² betegeld met tegels van 90 x 45 cm, 5.75 m² betegeld met tegels van 60 x 60 cm en 7.8 m² gevloerd met tegels van 60 x 60 cm. 

5. Badkamermeubel en wastafel

Voor deze badkamer is gekozen voor een vrijhangende wastafel van 160 x 46 cm met 1 waskom. De wastafel is afgewerkt met een inbouwwastafelmengkraan met sifon en crepine. Ook hebben we een zwevende onderkast van 80 x 46 x 26 cm geplaatst met één greeploze lade. 

6. Douche en bad faciliteiten

De douche is voorzien van een waterdicht doek met daarop een douchebak in leisteenstructuur van 140 x 90 cm. Ook is er een acryl ligbad van 180 x 86 cm inclusief overloopcombinatie geplaatst. Beide zijn voorzien van een eengreepsmengkraan met handdouchegarnituur. Daarnaast heeft de douche ook een thermostatische regendouche van 30 cm inclusief handsproeier. De douche is afgewerkt met helder glas met zwarte profielen van 140 x 200 cm inclusief stabilisatiestang. 

7. Badkameraccessoires

In de badkamer werd een zwevende legplank van 80 cm met onzichtbare bevestiging gemonteerd. Ook hebben we de badkamer voorzien van een ronde spiegel met een dia van 80 cm. Daarnaast hebben we 2 led hanglampen met gloeidraadjes omhoog gehangen met een ingewerkte schakelaar. Ook is er een zeepdispenser en opbermand voorzien. 

8. Technieken

In deze badkamer is ook een Vasco vlakke radiator mat zwart van 42 x 202 cm inclusief kraanwerk en thermostatische regelkop gemonteerd. 

budgetvriendelijke badkamer

Waarom kiezen voor een all-in badkamer?

Wij zorgen dat alles wat je nodig hebt voor een complete badkamer inbegrepen is in één all-in prijs, zonder verborgen kosten. Ook zorgen wij voor een vlekkeloze installatie door ons team van ervaren vakmensen. Én door onze kwaliteitsvolle producten en materialen zorgen wij voor de realisatie van jouw droombadkamer waar je nog jarenlang van kan genieten. 

Klaar om jouw badkamer te transformeren?

Klaar om jouw badkamer te transformeren?

Wij helpen je heel graag bij het realiseren van jouw droombadkamer. Maak nu jouw afspraak in één van onze toonzalen. Daar tonen we jou alle mogelijkheden voor jouw project.