Particulier

All-in badkamer van €12.500

Het vernieuwen van een badkamer is een grote stap en daarom hebben wij dé ideale oplossing, nl. all-in badkamers. Zo kan je jouw droombadkamer realiseren voor één bepaalde prijs, zonder extra kosten. Ontdek wat wij gerealiseerd hebben voor een badkamer met een budget van €12.500.

Ontwerp zonder titel (5)

Wat zit inbegrepen in de all-in badkamer van €12.500?

1. Vernieuwen van water- en afvoerleidingen

Wij zorgen voor de installatie van nieuwe leidingen voor jouw bad, douche en wastafel, voor een optimale werking en comfort. 

2. Aanpassen van elektriciteitsleidingen 

Onze deskundige elektriciens zorgen dat jouw badkamer veilig van licht en stroom wordt voorzien. 

3. Chappen en muren bezetten met cement

Voor de ideale ondergrond voor de tegels zorgen we voor het chappen van de vloer en het bezetten van de muren met cement. Zo is er een gladde onderlaag die waterpas is om de tegels te leggen. 

4. Tegelen en vloeren

Deze badkamer is voorzien van 14.4 m² wandtegels van 60 x 120 cm, 2.16 m² wandtegels van 30 x 60 cm en 4.32m² vloertegels van 60 x 60 cm. 

5. Badkamermeubel en wastafel

Voor deze badkamer is er gekozen voor een meubel van 120 cm met 2 laden met handgreep. Op dit meubel hebben we een keramische terrazzo opbouwkom, met een dia van 40 cm, geplaatst. 

6. Douche en bad faciliteiten

De douche is voorzien van een waterdicht doek met daarop een douchebak in leisteenstructuur van 140 x 90 cm. Ook is er een acryl ligbad van 170 x 80 cm geplaatst inclusief afvoer met een eengreepsbadmengkraan met douchegarnituur. De douche is afgewerkt met een schuifdeur met veiligheidsglas met 140 cm profielen. Ook is er een regendouche van 25 cm gemonteerd met een afzonderlijke handsproeier. 

7. Kranen en accessoires

Het badkamermeubel is voorzien van een verhoogde kraan met een clic clac afvoer. Ook hebben we een ronde spiegel geïnstalleerd die rondom ledverlichting heeft dat dimbaar is, alsook voorzien is van spiegelverwarming. Voor deze badkamers werden alle accessoires gekozen in het mat zwart. Natuurlijk zijn er ook meerdere kleuren beschikbaar waardoor je de badkamer kan aanpassen naar jouw stijl. 

Badkamermeubel

Waarom kiezen voor een all-in badkamer?

Wij zorgen dat alles wat je nodig hebt voor een complete badkamer inbegrepen is in één all-in prijs, zonder verborgen kosten. Ook zorgen wij voor een vlekkeloze installatie door ons team van ervaren vakmensen. Én door onze kwaliteitsvolle producten en materialen zorgen wij voor de realisatie van jouw droombadkamer waar je nog jarenlang van kan genieten. 

Klaar om jouw badkamer te transformeren?

Wij helpen je heel graag bij het realiseren van jouw droombadkamer. Maak nu jouw afspraak in één van onze toonzalen. Daar tonen we jou alle mogelijkheden voor jouw project.